+32 475 28 24 83 info@geboreninoostende.be

Prenatale zorg

Prenatale zorg

Je zwangerschap is een belangrijke gebeurtenis. Met onze prenatale zorg willen wij u in de meest ideale omstandigheden voorbereiden om het mooiste moment van uw leven. Je wordt uiteraard nauw opgevolgd door je gynaecoloog en huisarts. Maar ook de vroedvrouw heeft een niet te onderschatten rol tijdens de zwangerschap en kraamperiode. Tijdens ons eerste huisbezoek maken we kennis met elkaar en wordt het dossier opgemaakt. Wij streven naar een uiterst peroonlijke en warme dienstverlening, want elke benadering is anders. We schetsen de ervaringen en verwachtingen, en trachten u zoveel als mogelijk tegemoet te komen in uw persoonlijke voorkeuren.

  zwangere vrouw
  • Tijdens onze huisbezoeken voeren wij telkens gewichtscontroles uit. Dit is een essentieel onderdeel van prenatale zorg. Gewichtstoename, en vooral de curve ervan is een uitstekende indicator om de kwaliteit van uw zwangerschap te controleren.
  • Het controleren van uw bloeddruk is belangrijk, en wordt telkens uitgevoerd. Het is een check-up van uw gezondheid, en rechtreeks ook van uw kind.
  • Indien de vroedvrouw, of uzelf dit nodig acht, kunnen wij uw urine en/of bloed controleren.
  • Tijdens uw zwangerschap zal uw baarmoeder uiteraard groeien. Tijdens onze huisbezoeken volgen wij deze groei nauwgelet op.
  • Uw toekomstige baby is een levend wezen, en zal dus bewegen. Daarom is het van essentieel belang dat wij de ligging van uw kind regelmatig controleren.
  • Niets zo mooi als het kloppende hartje van uw kind in de moederschoot. De controle van deze hartslag maakt het voor ons mogelijk om de gezondheid te controleren. Als ouder zal het horen van de hartslag de band met uw kind zo mogelijk nog sterker maken.

   

  Wil je meer over ons weten?

  Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Geboren in Oostende

  0475 28 24 83

  0496 87 89 04

  info@geboreninoostende.be

  8400 Oostende

  Share This